Vero Moda kläder för alla tillfällen

27 november 2021
jonas olsson

editorial

För att en garderob ska bli komplett behöver den kläder för alla tillfällen. Beroende på vem vi är eller vad vi gör, har vi olika behov av kläder. De flesta delar in sin garderob i träning, vardag och fest. Därtill kommer fler kategorier, men dessa tre är nog de allra vanligaste. 

Genom att ha en komplett garderob behöver du inte springa iväg och köpa något nytt så fort du ställs inför en situation. Har du inga festkläder? Ja då blir det ett stort projekt att hitta den perfekta klänningen i tid. Om du i förväg har tänkt ut att du behöver ha festkläder, kan du lugnt gå och plocka fram den perfekta klänningen du hittat. Inga fler impulsköp!

Kombinera syften

Tyvärr har många av oss begränsat med plats i garderoben. De flesta vill nog ha mer än de egentligen har plats med. En del förvarar kläder på vinden i brist på garderobsplats. Men det finns mer effektiva sätt att ha en garderob som passar alla tillfällen. Lösningen är att Vero Moda kläder kan matchas i oändlighet. 

 

image

 

Du kan kombinera kläder på olika sätt

Ett klassiskt exempel är ett par vanliga jeans. De flesta har minst ett par jeans i garderoben. Genom att kombinera ett par jeans med en gammal t-shirt och kanske en kofta, har du en perfekt outfit att gå på en höstpromenad i. Om du däremot tar samma jeans och kombinerar med en välstruken skjorta, ja då är du plötsligt välklädd på jobbet. 

Svårare är så behöver det inte vara. Tänk på samma sätt med dina t-shirts. Ha dem med ett par gamla slitna jeans till sommarstugan, eller kombinera med satinbyxor och kavaj till after worken. Det finns oändliga kombinationer att experimentera med. Nästa gång du köper ett plagg, fundera på hur du kan kombinera det på roliga sätt.