Välj rätt tandtekniker i Stockholm

28 december 2021
jonas olsson

editorial

Dagens tandtekniker i Stockholm arbetar med hjälp av datorer, och där återskapas modeller av dina egna tänder som du har tappat. Du kan dessutom påverka hur de ska se ut, så du kan få jämnare tänder eller vitare tänder. Sedan kan du välja hur de ska sitta fast, eller om du vill ha avtagbar protetik.

Aldrig någonsin har det varit lättare att få konstgjorda tänder som ser äkta ut. En tandtekniker behärskar en hel mängd olika metoder, så du kan i princip bara boka en tid och beställa vad du vill ha. Din tandtekniker i Stockholm har dessutom öga för vad som skulle passa just i ditt fall.

Nya tänder med olika metoder

Mångårig rutin och vana gör att en tandtekniker också lätt tar till sig nya metoder. En tandtekniker vet hur det brukar fungera, och med datorernas hjälp kan man nästan trolla, för man kan helt individanpassa resultatet. Ni diskuterar olika alternativ, och sedan bestämmer du vad du vill ha.

Många trivs bäst med en avtagbar protes som är lätt att ta ut och rengöra. Den ser helt naturlig ut både vad gäller tänder och tandkött, och många tycker det är praktiskt och bra att slippa ha en mängd behandlingar i hela munnen. Andra vill allra helst ha tänder som sitter riktigt fast när man ska äta.

 

image

Jämnare och vitare tänder

Väljer du avtagbar protetik får du jämna och vita tänder. Med implantat kan du också välja nyans, och sedan kan du bleka de tänder du har kvar i original. Har du kvar enstaka tänder som är skadade, kan man slipa ner dem och sätta en konstgjord överdel, en krona, ovanpå. 

Som synes är protetik som ett gottebord där man kan välja vad man vill ha. Tveka inte längre, utan kontakta en tandtekniker som kan hjälpa dig att få ditt utseende tillbaka, med hela tänder.