Tro på framtiden med en psykiatriker i Stockholm

13 augusti 2021
Lily Hansen

Du mår dåligt. Livet känns orättvist och allt tycks gå emot dig. Du har förlorat jobb, partner och än en gång blivit sviken av dina föräldrar. Du tror att mycket av det som du går igenom nu förstärks av en svår barndom med mycket trauma och sorg. Så kan det säkert vara.  

Du tror kanske också att det med tiden kommer bli bättre, bara du biter ihop och försöker fortsätta som vanligt. Så är det absolut inte. Livet fungerar inte så. Det kommer inte bli bättre om du inte tar tag i ditt mående på riktigt. 

Istället bör du försöka prata med en psykiatriker. Det finns många duktiga och professionella psykiatriker i Stockholm att välja på. Det är viktigt att du hittar någon som du känner förtroende för. Ge därför inte upp om du träffat en psykiatriker och du inte mår bättre bara efter ett samtal. Så fort går det inte. 

 

 

Psykiatriker ger dig hopp

En psykiatriker hjälper dig att hitta roten till ditt mående. Han eller hon kommer också kunna hjälpa dig hitta konstruktiva vägar för att så småningom nå en bättre vardag och ett liv du kan trivas med. Men det kommer inte vara enkelt, och det kommer att vara jobbigare innan det bli bättre. Att öppna upp sig för en psykiatriker innebär att du återigen måste gräva i ditt förflutna och gå igenom svåra saker. Men det finns tyvärr ingen “quick fix”.  

Bara det faktum att du antagligen har googlat på “psykiatriker” och “Stockholm” för att nå den här texten visar att du är på rätt väg. Du har redan tagit ett väldigt stort och väldigt modigt steg. Det här var första dagen på ditt nya liv. Med hjälp av en förtroendefull, empatisk och analytisk psykiatriker kommer du kunna gå till botten med ditt mående en gång för alla. Plötsligt ser framtiden ganska ljus ut.