Tips vid köp av dubbelsängar

14 februari 2020
Linda Edgarsson
Tips vid köp av dubbelsängar

Till dig som precis har blivit sambo kommer här ett tips. Det är ofta fantastiskt att dela ett hem med någon man älskar, både praktiskt och mysigt på alla sätt och vis. För många betyder det nya gemensamma livet att man går från varsitt boende till ett gemensamt boende. Plötsligt står ni där med en dubbel uppsättning av allt, till exempel sängen. En säng är för många en stor investering som man inte gör alltför ofta, den är även viktigare än många tror. Här ska du finna din återhämtning och förhoppningsvis sova gott varje natt. Men det är även en dyr affär och därför viktigt att få rätt från början. Gör den här uppoffringen i plånboken, ni får helt enkelt ge er det till er själva i inflyttningsgåva. På https://www.battrenatter.se/ finns ett brett urval av dubbelsängar att välja mellan. Där är samtliga modeller av en hög kvalitet både i förhållande till hållbarhet och komfort. 

Många som delar säng med sin partner tänker säkert att det kan vara frestande att undgå glipan i mitten och köper en extra bred säng. För vissa fungerar det här utmärkt, men tänk då på att ni bör ha samma behov och väga ungefär lika mycket för att ni båda ska få ut den bästa möjliga komforten i er sömn. Ni bör även sova på ungefär samma vis eftersom madrasserna skiljer sig för dem som sover på sidan mot dem som sover på rygg. Om ni inte har samma sovvanor bör ni se er om efter två olika madrasser. Då kan var och en få den komfort som krävs för en god natts sömn.

Intrycket av en dubbelsäng kan förstärkas med en vacker sängram eller sänggavel och glipan i mitten kan avhjälpas med flera olika material och skarvlister. Låt dina behov avgöra vilken säng du köper.