Ta steget!

02 november 2019
patrick pettersson
Ta steget!

50 år. Känn på den. Ett halvt sekel av upplevelser, erfarenheter och lärdomar. Inte utan att man börjar nynna: Så låt de sista ljuva åren bli de bästa i vårt liv! Och så kan det vara. Man vet aldrig vad som väntar bakom knuten. Man må ha varit med ett tag, men kanske det bästa inte ens hänt än? 

 

Ett är i alla fall säkert – det finns många femtioplussare som söker kärleken. Se 50plusmatch, till exempel. Och, handen på hjärtat, kärlek är bäst. Ensamhet (i alla fall om man inte valt den) är sämst. Här har vi lite av ett val faktiskt. Testa något nytt! Testa dating på nätet! 

 

 

Blogga om du vill

 

Det finns en hel del olika dejtingsidor. På vissa träffas singlar över 50. Oerfarna ynglingar göre sig icke besvär. Det är lätt att registrera en profil och att använda sig av sidan. Det är oftast gratis att registrera sig, men vill du till exempel kunna skicka meddelanden till alla, måste du bli betalande medlem. En rolig grej med 50plusmatch är att man kan blogga på sidan. En extra bonus om man gillar att skriva alltså. Att läsa om andra singlars vardag och fest, är förstås också spännande. 

 

Mogen frukt är bäst

 

Det är roligt att nätdejta. Speciellt om man tycker om att skriva. Ibland går det många meddelanden fram och tillbaka innan man bestämmer sig för att träffas. Och inget fel med det. Att skriva är ju en del av det roliga och ibland är det som bekant lättare att uttrycka sig framför datorn. 

 

Andra väljer att träffas så snabbt som möjligt. Det har ju också sina fördelar. Att träffas IRL, alltså i verkliga livet, slår ju ändå det mesta. Att få ge och att få en riktig kram, med en pirrande känsla av kittlande förhoppningar om en varm framtid – det är grejer det!