Fillers i Malmö slätar ut rynkorna

22 augusti 2021
jonas olsson

Ibland vill man förändra någonting med sin kropp. Det kanske finns någonting man inte är nöjd med och skulle vilja förbättra. Eftersom man känner att man skulle må bättre av det. Det behöver inte handla om några stora saker. Det behöver inte handla om att få en tredje eller till och med en fjärde arm. Det behöver inte handla om att operera in gälar så att du kan andas under vatten. Inte heller att få en svans för att lättare kunna hålla balansen. 

Du kanske bara vill fylla ut dina läppar lite. Alternativt släta ut några rynkor. Är det för mycket begärt? Nej, knappast. Det brukar kallas för “fillers”. Faktum är att det finns många kliniker och mottagningar som erbjuder just fillers. Bland annat finns det fillers i Malmö som hjälper dig med just att fylla läppar och släta ut rynkor. En enkel behandling med mycket evidens bakom som ger dig det utseendet du längtar efter. 

 

 

En trygg behandling 

Det är faktiskt rätt snyggt med fylliga läppar. Det är förståeligt varför många kvinnor, majoriteten är nog kvinnor, väljer att behandla med fillers. Det är nog framför allt de yngre som väljer den typen av behandling. 

De äldre fokuserar på att få bukt med rynkorna, av naturliga skäl. Men det kan vara bra att ha med i bakhuvudet att fillers fyller flera funktioner, om man nu känner att man skulle kunna både fylla läppar och släta ut rynkor när man ändå är igång.  

Är du fortfarande skeptisk till fillers? Var inte det. Det är inga clowner eller andra skojare som behandlar med fillers. Tvärtom är det legitimerade läkare eller sjuksköterskor. Som inte bara har gått sin akademiska utbildning och fått sin praktik, de har även fortbildat sig till att jobba specifikt med just fillers. Det är med andra ord en hur trygg behandling som helst. Med fina resultat.