Anlita certifierad installatör av värmepumpar i Hultsfred

26 mars 2021
Cecilia Olsson

Ett bekvämt sätt att värma sitt hus är genom att använda sig av en värmepump. Värmepumpar sköter sig i stort sett själva och om man väljer den bästa sorten för sitt hus så kommer man kunna njuta av en härlig inomhusmiljö utan att ens behöva reflektera över var värmen (eller kylan) egentligen kommer ifrån. Det som avgör vilken pump som passar bäst beror på flera olika faktorer som till exempel hushållets behov, var fastigheten är belägen, hur mycket pengar man är villig att lägga och så vidare. Därför kan det vara bra att rådfråga en expert inför köpet.

Finns behov för extra finnesser? 

Många värmepumpar har fler funktioner än att de endast värmer upp en fastighet. Vissa pumpar kan nämligen rena luften eller köras ”baklänges” så att de fungerar som luftkonditionering under årets varma dagar. Många värmepumpar kan även värma upp vatten och vissa gånger även poolen (om man har lyxen att ha en sådan hemma).  

Var ska man vända sig för att få hjälp?

Det finns flera företag över hela landet som kan hjälpa till med värmepumpar, se bara till att de har nödvändiga certifieringar och rätt kunskap. Är man till exempel intresserad av värmepumpar i Hultsfred så kan man vända sig till Crilles VVS och Värmepumpsteknik. De har femton års erfarenhet inom branschen, är certifierad installatör av värmepumpar, värmepartner hos Bosch samt återförsäljare för Daikin. Crilles VVS och Värmepumpsteknik finner de bästa lösningarna för varje enskild fastighet, vare sig det handlar om värme eller kyla. 

Komplett service året om

Crilles VVS och Värmepumpsteknik kan även hjälpa till om man redan har en värmepump men vill ha den servad eller utbytt till en bättre modell. De har dessutom både rörmokarkompetens och kylkompetens med kyl-certifiering. Crilles VVS och Värmepumpsteknik värnar om sina kunder och erbjuder därför jour dygnet runt, året om.