Tips och idéer på frisöristockholm.nu

30 september 2020
william eriksson

Frisyrer är en hel värld av möjligheter. Håret går att klippa i olika frisyrer. Färga eller permanenta. Och nästan i stort sett precis allt däromkring. Men ändå är det förvånansvärt få som vågar kasta sig ut och förändra sig. 

Under tonåren går de flesta igenom en ganska orolig och osäker fas. Man vill passa in och känner oftast att man sticker ut och är annorlunda. Något som konstigt nog också i stort sett alla känner. Men det är ändå en period i livet då man glatt vågar experimentera med kläder, smink och frisyrer.

 

Lugnar sig med åren

När man har sin obligatoriska återträff ett visst antal år efter nionde klass är slut, kan man få en liten chock. Den där klasskompisen med det helt galna rosa håret är nu kortklippt och ser ut som sin raka motsats. Och den tysta och försynta som knappt syntes har nu fått ett hår som en glamourmodell och lyser som en stjärna efter ett besök på frisöristockholm.nu. 

Om man ser generellt till modet att prova nya frisyrer blir man mer och mer försiktig ju äldre man blir. Även om en del silverpumor stolt paraderar vid sina rullatorer med nyanser i blått, lila eller rosa. Det är ibland konstigt med tanke på att det är då man bör ha landat och borde vara mer modig att släppa loss.

 

 

För alla ansiktsformer

Eftersom frisyren ramar in ansiktet brukar man först och främst gå på vilken ansiktsformen är, när man som frisör ger sin kund olika tips hos https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/. Andra variabler som spelar in när det gäller frisyr-råd är ålder, vikt, hudfärg, stil och vilken typ av arbete man har. Genom att ändra frisyr och hårfärg kan man ta bort tiotals år från åldern. Och tiotals kilon på vikten. Samt se både piggare och mycket gladare ut.