Stabil samarbetspartner för leveranser utomlands

12 september 2017
Elin Himmerland
Stabil samarbetspartner för leveranser utomlands

Aldrig tidigare har det funnits så många företag, och aldrig tidigare har utlandsaffärer varit så stort. Dagligen skickas enorma mängder varor länder emellan, och internethandeln ökar stadigt. 

Vi på Billigtpaket.se vet hur avgörande det är för företag att leveranser kommer fram snabbt och i toppskick. Därför har vi specialiserat oss på att ta fram de allra bästa och mest prisvärda lösningarna.

Bedriver ert företag handel med utlandet hittar ni i oss en stabil samarbetspartner vad gäller leveranser. Hos oss behöver ni inte lägga tid på att leta reda på den bästa varianten för era försändelser, det gör vi självklart åt er. Skapa ett konto eller börja direkt genom att använda vår priskalkylator. Vi har ägnat flera år till att utveckla tjänsten, som du omgående får access till utan att det kostar dig ett enda öre. 

När ni ska skicka paket utomlands, kan ni snabbt och enkelt få reda på vad det kostar genom att fylla i några få detaljer. Därefter kommer ett antal alternativ upp. Ni väljer det som passar bäst för den aktuella leveransen, bokar och strax kommer direktiv, faktura och adressetiketter per mail.

Vill ha expressbrev utomlands, erbjuder vi det till några av branschens lägsta priser – och det går riktigt snabbt. Ni väljer ”kurir” i listan och vi skickar paketet direkt med flyg.

Med https://billigtpaket.se/skicka-till-utlandet kan ert företag skicka brev, paket, pallar, containrar, dokument, kurir eller flytt. Allt till riktigt bra priser och så snabbt det bara går, eller bara snabbt men till ännu bättre priser. 

När ni vill skicka något över gränsen, är det viktigt att veta vilka paket som kommer att accepteras och vilka som kommer att avvisas. På Billigtpaket.se vet vi en hel del om vad som är tillåtet att skicka eftersom vi dagligen skickar till ungefär 200 länder runtom i världen. Kontakta oss gärna om du har några frågor.