Sockervaddsmaskin för att stilla ditt sötsug

13 januari 2022
Lily Hansen

editorial

Går du jämt runt med ett sötsug? Vem gör inte det? Med en sockervaddsmaskin kan du stilla din hunger på ett roligt sätt.

En sockervaddsmaskin förvandlar ditt socker till en rolig bomullstuss på en pinne. Ge dina barn en överraskning till nästa födelsedagskalas, och gör så att vännerna inte kan göra annat än att dra på smilbanden när du frågar om de vill ha lite sockervadd.

Sockervaddsmaskinen ger dig nostalgikänsla och tar dig tillbaka till din barndom då du sprang runt mammas ben med något sött. Det roliga är förstås att ditt sötsug inte försvann bara för att du blev äldre, och nu kan du stilla det och samtidigt göra något roligt för familjen och vänkretsen.

Du tänker förstås att det vore vansinnigt roligt, men du funderar också på hur det är med att hålla en sådan ren och i toppskick. Socker klibbar ju och sätter sig överallt!

Oroa dig inte! En sockervaddsmaskin är enkel att använda och rengöra, vare sig du sätter den i diskmaskinen eller om du rengör den för hand. Det går enkelt och snabbt att göra maskinen redo för nästa gång den ska användas!

 

image 

En sockervaddsmaskin är kul

Utöver att du får stillat ditt sötsug så är det vansinnigt kul att ha en sockervaddsmaskin. Du äter också med ögat, så därför ska du göra det till ett event när du väl ska ha socker.

Sockervaddsmaskiner passar för vanligt socker, men för den autentiska känslan ska du såklart ha candyfloss-socker. Ta en titt på en bra sockervaddsmaskin här: https://dingadget.se/sockervaddsmaskin-rosa.

Så bli grannskapets roligaste ställe för dig själv, barnen och vännerna. Med en sockervaddsmaskin så har du världens roligaste ”cheat days” från dieten. Det handlar ju om mer än att bara äta onyttigt—det handlar om att nära barnet inom dig och åka tillbaka till en simplare tid.