Skjutdörrar som är måttanpassade efter dina önskemål

25 augusti 2021
jonas olsson

När du en gång har haft skjutdörrar till dina garderober så brukar det vara svårt att ha något annat. Du får mer yta i dina garderober, du får lättare att kunna nå allt i garderoben och dessutom behöver du inte ta hänsyn till dörrens svängradie. Måttanpassade skjutdörrar gör därför livet lättare för dig som har mindre ytor för lagring. Eller för dig som vill ha lagring på en plats där inga standarddörrar passar.

Garderober där du har måttanpassade skjutdörrar är också garderober där du kan få nytta av varje centimeter. Eftersom du kan nå allt i din garderob så går det också att fylla hela garderoben med möjligheter till förvaring. Förutom den vanliga klädstången och hyllorna, så kan du använda dig av krokar på sidorna eller smala hyllor för skor och annat. Ett mycket bra sätt att verkligen kunna få undan allt du vill förvara och slippa ha det framme. 

 

Gör väggen till en garderob

Med skjutdörrar som är måttanpassade kan du göra garderober överallt där du önskar det. Det kan vara på en plats där du har ett snedtak, från vägg till vägg eller under en trappa. Skjutdörrarna gör också att du kan låta väggen och dörrarna ha samma beklädnad. Det kan bli en garderob som du knappt kan se om du inte vet om att den finns. Eller så kan du sätta speglar på dörrarna och på det viset ge illusionen av ett större rum.

Det finns helt enkelt inte en vägg som du inte kan göra garderob av när du väljer skjutdörrar som är måttanpassade. Du kan dessutom välja precis det material, mönster och färg som du vill ha. Allt för att dörrarna ska smälta in eller sticka ut, helt enligt dina önskemål. Det enda du behöver fundera över är vad du ska göra med all nyvunnen extra yta.