Köp ditt litiumbatteri på nätet

05 september 2019
jonas olsson
Köp ditt litiumbatteri på nätet

De vanliga små alkaliska engångsbatterierna är förbrukningsvaror, och vi är vana vid att de tar slut fort. Det är så irriterande att stå där med saker som inte fungerar på grund av dåligt batteri. Motmedlet mot detta är att köpa litiumbatterier istället. De är lika små och kompakta, men är fullproppade med energi. Tack vare ny teknologi är de mycket energitäta och därför fungerar de mycket länge än vanliga traditionella batterier. De varar faktiskt i 10 år. Köp alla dina litiumbatterier direkt på nätet, exempelvis på en sida som heter batterionline.se. Det är det mest praktiska du kan göra. Länktips: https://batterionline.no/cr2450-panasonic-lithium-1-stk

 

 

Vardagliga saker med litiumbatteri

 

Det finns många små vardagsprylar som man har litiumbatterier till. Exempel på sådana är hörapparater och bilnycklar. Det är sådant som måste funka varje dag. Tänk att slippa byta dem på tio år. Använd litiumbatteri till saker som används ofta och som du har stor nytta av. Ett litiumbatteri av hög kvalitet är Panasonic Lithium CR2450 Batteri. Det är 24 mm i diameter och 5 mm högt. Det ingår i det stora sortimentet hos batterionline, där det finns mer än 14.000 produkter att välja på. Fördelen med näthandel är att du ser många kategorier i sortimentet och får stor överblick över vad som finns.

 

Mindre avfall är en miljövinst

 

Med ett litiumbatteri är du välförsedd med 3V spänning i 10 år och slipper stå där jämt och ständigt med till exempel en bilnyckel som inte fungerar. Men det är också en miljövinst att kunna använda ett batteri länge. Det minskar på den totala avfallsmängden, eftersom vi använder så mycket batterier numera till vardags. Ju längre du kan använda ett batteri, desto mindre blir kostnaden per dag. Köp kvalitetsprodukterna på nätet och få snabb och trygg leverans utan dolda avgifter och bli nöjd med alla prylarna som fungerar länge.