Hjälp vid lagerarbete i Varberg

31 januari 2021
jonas olsson

Inför storhelger och semestrar kan det köra ihop sig tillfälligt när man har ett lager. Då är det bra att kunna ta in personal som endast hyrs in under en viss period. Det behovet kan också uppstå vid tillfällen då en eller flera i personalen är sjuka, men man måste fortsätta arbetet i samma tempo som förut. 

Med inhyrd personal för lagerarbete i varberg kan man själv styra över precis hur många man behöver hyra in och under vilken period. Det går även att bestämma sig för vilken kompetens som personalen ska ha, så att man får precis den utfyllnad som man behöver för stunden.  

 

Truckförare eller orderplockare

Det är vanligt att man behöver hjälp av någon som har truckkort när man beställer in inhyrd personal på ett lager. Oftast är dock en truckförare dyrare än en personal som inte truckkort. Hursomhelst är det bra att kunna välja och vraka bland olika funktioner. Kanske behöver man någon som både kan köra truck och hantera telefonen eller kontorsgöromål, eller så behöver man någon som behöver kunna plocka ihop de order som kommer in.

Beroende på vilket företag man väljer att hyra in personal från, kan det finnas olika typer av kvalifikationer som man kan välja bland. Det finns en hel del yrkesutbildad personal som stundtals behöver ett extraknäck.  

 

Återkommande hjälp

Om man trivs väldigt bra med en viss inhyrd personal, kan det bli så att man hyr in samma personal regelbundet. Hos en farmartjänst är det ofta personal som har egen firma med deltidsarbete, eller arbete under vissa perioder av året. Därför kan det hända att man år efter år får tillbaka precis samma inhyrda personal. Det kan underlätta för beställaren att få någon som redan kan alla arbetsuppgifter som behöver utföras, istället för att behöva lära upp ny personal varje gång.