Håll din nästa konferens i Värmdö – Sveriges bäst bevarade hemlighet!

31 oktober 2022
Helen Johansson

Att arrangera en konferens

När du ska arrangera en konferens vill du ha en plats som kommer att imponera på dina deltagare och lämna ett bestående intryck. Sveriges Värmdö kommun erbjuder allt detta och mer därtill. Värmdö ligger bara 30 minuter från Stockholm med bil eller kollektivtrafik och är den perfekta blandningen av stad och landsbygd, vilket ger deltagarna det bästa av två världar

Omgiven av skogar och med en skärgård bestående av över 24 000 öar är Värmdö verkligen ett paradis för naturälskare. Men kommunen erbjuder också gott om kulturella attraktioner, inklusive konstgallerier, museer och ett brett utbud av butiker och restauranger. Och med sitt centrala läge är det lätt att ta sig till Värmdö från var som helst i världen.

image

Varför Värmdö är den perfekta konferensplatsen

Värmdö har allt du kan önska dig av en konferensplats. Här finns lätt tillgänglighet, fantastisk natur, massor av saker att göra och se och all nödvändig infrastruktur för att ditt evenemang ska bli en succé. Här är bara några av anledningarna till varför du ska hålla din nästa konferens i Värmdö

– Lätt att nå: Som nämnts ovan ligger Värmdö bara 30 minuter från Stockholm med bil eller kollektivtrafik. Detta gör det enkelt för deltagarna att ta sig dit från var som helst i världen. Det finns också två flygplatser i närheten – Stockholm Arlanda Airport och Bromma Airport – så det är lätt att ta sig hit.
– Fantastisk natur: Värmdö har allt, oavsett om du letar efter urban chic eller lantlig charm. Med sina skogar, sjöar och öar erbjuder kommunen deltagarna en chans att fly från storstadslivets hetta och njuta av frisk luft och fantastisk natur.
– Mycket att göra och se: Förutom sina naturattraktioner erbjuder Värmdö också konstgallerier, museer, butiker, restauranger och mycket mer. Här finns det något för alla att njuta av!
– All nödvändig infrastruktur: Sist men inte minst har Värmdö all infrastruktur som behövs för att ditt evenemang ska bli en succé. Kommunen erbjuder ett brett utbud av konferensanläggningar att välja mellan samt hotell, campingplatser och husvagnsparker för deltagare som behöver någonstans att bo.

Värmdö är en dold pärla när det gäller att anordna konferenser, men den har allt du behöver för ditt nästa lyckade evenemang! När du funderar på din nästa konferensplats bör du tänka på vilka faktorer som är viktigast för dig, t.ex. tillgänglighet från hela världen, naturlandskap, saker att göra och se eller nödvändig infrastruktur. Sveriges charmiga hemliga plats har allt! Tack för att du läste!