God husmanskost i central Stockholm

04 maj 2022
Jenny Olsson

editorial

Det finns mängder av restauranger, speciellt i stora städer som Stockholm men det är svårt att veta vilka som egentligen är bra. Många restauranger kan också ligga långt ifrån vilket gör det till ett projekt att äta bra och god mat. 

Restauranghubertus.se är en restaurang mitt i centrala Stockholm är en restaurang som serverar bra och vällagad mat. Här serveras vällagad husmanskost av kvalitativa råvaror. Restaurangen är dessutom mysig då den både har en egen innergård och är omgiven av den härliga Centralbadsparken.

Restaurang Hubertus ligger belägen alldeles vid Drottninggatan vilket gör det enkelt att smita in för att avnjuta en god lunch. Här serveras alltifrån wallenbergare och köttbullar till raggmunkar och gravadlax med hovmästarsås. Restaurangen håller dessutom en bra prisklass, vilket visar att det inte behöver vara dyrt för att vara vällagat och gott. 

Husmanskost Stockholm

 

Al a carte mitt i stan 

På restaurang Hubertus kan man inte bara avnjuta härliga luncher utan även a la carte. Vilket gör att restaurangen lätt blir ett stammishak, då man kan besöka dem både dagar och kvällar. För den som sa ha fest, konferens eller en annan tillställning kan också boka lokalen. Restaurangen erbjuder också catering, om man till exempel ska ha ett kalas, en fest eller kanske en kick off i företagets lokaler. Att beställa catering är väldigt bekvämt då man kan släppa fokuset på maten under en tillställning och helt koncentrera sig på sina gäster istället.

Att hitta en restaurang mitt i centrala Stockholm som kan erbjuda allt detta och som samtidigt har kvalitet på sin mat är inte alltid så lätt, därför är restaurang Hubertus ett bra val som kan erbjuda en helhet till sina gäster. Att äta gott och bra mat ska inte behöva kosta skjortan eller vara krångligt och det visar verkligen denna restaurang. Kika in till dem nästa gång du är i huvudstaden!