Förstklassig service på pumpar i Umeå

28 december 2021
jonas olsson

editorial

Behöver du snabbt få service på dina gamla pumpar i Umeå eller behöver du köpa helt nya? Den frågan kan vara svår att besvara, särskilt om man inte riktigt vet hur marknaden ser ut och vilka nyheter som har tillkommit sedan man handlade sist. En bra leverantör känner till hela sortimentet och vad som är gångbart på marknaden.

Förvänta dig av din leverantör att du får tips på vad som behöver bytas ut. Inte för att de vill sälja på dig något, utan för att det är något som du verkligen har nytta av. Det är det som utmärker en förstklassig leverantör, att kundens intressen och verksamhet står i fokus. 

Servicetekniker över hela landet

Det krävs en viss storlek på ett pumpföretag för att hålla sig med bra tekniker och ett fullständigt sortiment. Vänta dig att du får EU-godkända originaldelar vid en reparation och att du får prisuppgift inom ett dygn när något går sönder. Samtidigt är det en lokal leverantör, som har nära till dig om du behöver ett snabbt servicebesök. 

De har servicetekniker över hela landet som kan komma till din undsättning direkt. De har kunskap om marknaden och de vet vad andra i branschen köper. Det är helt enkelt experter på pumpar, och det inkluderar pumpar i Umeå

 

image

 

Originaldelar fungerar bäst

Kanske behövs det bara en justering, men det är ett viktigt servicebesök för dig, så att din anläggning fungerar optimalt. Originaldelar passar också bäst ihop med den utrustning som finns.

Det handlar inte om att du ska köpa något dyrt, utan det viktigaste är att din egen produktion håller hög kvalitet och att dina pumpar och reservdelar håller länge. Din servicetekniker ser vilken produktion du har och anpassar sina råd därefter. En expert ser vad som skulle behöva bytas ut men kan också se vad du har och som duger gott.