Följ dina drömmar och nå långt över dina begränsningar

25 februari 2021
Mikael Barani

Vi har alla en roll att spela här i livet. VI har alla en gåva som vi har fått och en plats som vi har att fylla. 
Det svåra är förstås att ta reda på allt detta. Livet kommer nämligen utan en instruktionsbok – den skapar vi själva medan vi lever. Just därför handlar livet om att leva, att våga ta ut svängarna och följa sina visioner och drömmar. För utan dem så skriver vi inte riktigt så intensivt på vår egen instruktionsbok som vi skulle kunna göra.

Att hitta hem igen

Det man märker med tiden är att det största motståndaren man har i livet är en själv. För det är vi själva som begränsar oss och för en inre dialog där vi säger åt oss vad som är möjligt och vad som inte är möjligt.
Visst, en hel del av den där inre dialogen har vi lärt oss av vår omgivning. Dock är det senare i livet upp till oss själva att faktiskt våga utforska de där mentala gränserna som vår uppväxt har skapat kring oss.

En del i denna resa är att definiera vad framgång är. Många av oss har blivit övertygade om att bli kända över hela världen, eller något liknande. Visst kan det vara en del av det, men framgång handlar inte alltid om hur många som känner till det som man har gjort.
Ibland kan framgång vara något så enkelt som att köpa ett par trummor på https://www.danguitar.se/musikinstrument/trummor-percussion och dra ihop det gamla barndomsgänget för att spela ihop igen.

Vad som definierar framgång för dig vet bara du. Men en ledstjärna finns i början av denna text.
När du känner att du får användning av din gåva och känner att du är precis där du ska vara – då är detta en tydlig indikation på att du är helt rätt ute.