Flyttfirma tar dig från Linköping till dina drömmars stad

15 juni 2022
patrick pettersson

editorial

Kanske blev du kvar i Linköping längre än du tänkt? Du blev biten av den akademiska flugan och helt plötsligt hade du doktorerat. Och har tillbringat många långa år utan att ringa det där samtalet till en flyttfirma i Linköping för att be dem ta dig därifrån.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Kanske hade du stora drömmar om London, Paris, New York. Säffle. Vilken som är staden i just dina drömmar vet bara du. Men nu, när doktorshatten väl kommit på huvudet, är du fri att välja precis vilken stad du vill. 

 

Flytten går till ditt nya liv

Telefonsamtalet till flyttfirman är alltså bara början. Sedan breder världens alla möjligheter ut sig, och ett helt nytt liv väntar dig. Men bara för att du vill ha ett nytt liv, betyder det inte att du vill bli av med alla dina grejer. Eller att de ska gå sönder i flytten.

Om du låter en professionell flyttfirma utföra ditt flytt till vilken stad du nu önskar flytta, kan du vara säker på att inget bohag förolyckas på vägen. Vare sig din nya TV eller farmors gamla vas som du vårdat så ömt under åren på Linköpings universitet. 

 

flyttfirma Linköping

 

Doktorshatten kirrad – nu börjar det riktiga jobbet

Självklart kan du välja att flytta själv. Det står var och en helt fritt att flytta på det sätt hen själv önskar. Men fundera på om du inte ska ta tillfället i akt och fira din doktorsexamen med att slippa jobba för en stund. Högst sannolikt är just “jobba” det du kommer att göra resten av livet. 

En doktorsexamen leder dig förhoppningsvis till ett arbete. Och kanske är det därför du väljer att flytta dit du ska – i så fall är du inte ensam. Många fler människor flyttar dit jobben finns, än dit drömmarna finns.