Ett litet hotell som är lagom

26 november 2021
jonas olsson

editorial

Om man är i Gävle och vill ha en plats att sova på som bara är lagom, så kan det vara svårt att hitta. De flesta övernattningar erbjuder mycket mer än man egentligen vill ha. Kanske är man där på ett jobb i en vecka eller så är man på en roadtrip med familjen. Själva boendet är då inte särskilt viktigt för man kommer inte att tillbringa så mycket tid där.

Det man vill hitta är något som är rent, centralt och prisvärt. Då finns det faktiskt ett bed and breakfast i Gävle. Det är ett enkelt hotell med precis det man behöver för att kunna sova och vila gott. Vill man boka en bra övernattning så kan man gå in på http://hotelaveny.eu/ och se vad som finns.

Hotellet som ligger centralt, bara 12 minuters gångväg från centralstationen, drivs som ett litet familjeföretag. Man får det där personliga bemötandet som är så viktigt när man är på resande fot och det gör att många gäster kommer tillbaka om och om igen. 

 

image

 

Långliggare får bra förmåner på bed and breakfast i Gävle

Eftersom många gäster stannar i mer än fyra nätter så är det onödigt att städa och bädda i rummet varje dag. Istället kan man välja att få det städat en gång i veckan eller när man åker därifrån och då blir det också billigare att bo där. 

Det ska vara billigt och trevligt att bo när man inte kan vara i sitt eget hem. De som driver hotellet vet vilken skillnad det gör att kunna känna sig välkommen och hemmastadd när man kommer. Rummen finns i olika storlekar, från enbäddsrum och upp till dubbelrum med en extra bäddsoffa för två personer, vilket gör att man kan bo själv eller som en hel familj i samma rum. TV och WiFi finns i alla rum.