Bussresan är en happening

20 april 2020
Mikael Barani
Bussresan är en happening

Minns du de där skol- och klassresorna som man gjorde som barn? De där turerna när man tillsammans satt och hade det trevligt på en buss tillsammans med folk som man – förhoppningsvis – trivdes med. Kanske gällde det en tur till något närliggande fjäll för att åka skidor över dagen. 
Eller en tur till storstaden där ett besök på något museum eller en stor institution stod på schemat.

Hur det än var så var bussresan som ett äventyr som verkligen bröt av mot att sitta och nöta vid bänken. Inte bara för att man oftast var på väg mot något nytt, utan för att man som barn ju inte riktigt är gjord för att sitta stilla och samtidigt lära sig saker. Rörelse är roligt – även om man sitter ned på en buss.

När man blir äldre så blir bussresan ofta associerad med turer inom staden eller som mest ut till landsbygden. Kanske är det inte självklart att välja att boka en resa på https://www.kristianstadbuss.se/ för att transportera sig en längre sträcka. För handen på hjärtat så brukar bussen hamna i skuggan av bilen och tåget.

Samtidigt så erbjuder bussen både komfort och ett konkurrenskraftigt pris jämför med de redan nämnda alternativen. Att smidigt kunna ta sig någonstans utan att det kostar skjortan borde vara intressant för alla.

Det gäller helt enkelt att se till att bona in sig när man ska åka på bussen.
Genom att göra det till lite av en happening så blir det minst ett lika attraktivt alternativ som bilen eller tåget. Ladda upp luren med ljudböcker eller podcasts, ta med dig något gott att äta och något sällskapsspel om ni är flera som åker tillsammans. Möjligheterna är många och det är egentligen bara att välja och vraka.

På så sätt blir resan ett riktigt nöje som faktiskt förhöjer resan som helhet.