Bärgare i Stenungsund – vad behöver du hjälp med?

28 april 2021
jonas olsson

Det är aldrig rätt tillfälle för att en bil ska gå sönder. Men ändå känns det ofta som att den går sönder vid helt fel tillfälle. Det kan vara när du redan är sen till ditt jobb. Eller när du ska resa utomlands och inte får komma för sent till flyget. Och ofta sker det när det är fruktansvärt kallt, snöstorm och inte en människa ute. Då är det tur att det finns en bärgare i Stenungsund som du kan få hjälp av. När som helst på dygnet, under alla dagar.

Viktigast när du kontaktar en bärgare som https://www.jjsbilbargningab.se/ är att du vet var du är. För annars kan det vara svårt att hitta dig. Och det är även bra ifall du kan förklara vad det är som har hänt. När du väl har fått tala med en telefonist för att beställa ut en bärgare så kommer du sedan bli uppringd av själva bärgaren när den är på väg. Då kan du försöka förklara ännu bättre vad som hänt och vad du tror att du behöver hjälp med.

 

 

Ständigt denna starthjälp

Som bärgare är den absolut vanligaste hjälpen en starthjälp. Det vill säga att batteriet har dött i bilen och du behöver få hjälp att få liv i batteriet igen. Ett mycket vanligt fel när det är kallt ute och du kanske även har kört enbart korta sträckor under en tid. Något som en bil inte tycker särskilt mycket om. Men med bara en snabb starthjälp kan du vara på väg igen. Det är bara viktigt att du kör en rejäl bit innan du stannar till med bilen igen.

Hur är då livet som bärgare egentligen? Jo, de som har det som yrke verkar trivas alldeles ypperligt. Det är ett ganska fritt arbete där du träffar många människor och får vara utomhus mycket.